* UPDATE * Gezochte voortvluchtige man (omgeving Zalk) aangehouden

Foto: Rob Jager Fotografie
De Inwoners van Zalk en omgeving werden begin van de middag opgeroepen uit te kijken naar een voortvluchtige man. Hij liet bij zijn vlucht een gestolen auto achter.

De auto werd eerder gestolen ’s Heerenbroek waarna de politie direct starte met een onderzoek. Vanochtend werd de auto gespot in Wezep. Direct na de melding zette de politie de achtervolging in. Na een lange achtervolging over Veluwe noord is de auto in Zalk op een oprit tegen een geparkeerde auto tot stilstand gekomen waarna de man op de vlucht sloeg. De mogelijkheid bestond dat de man het pontje over de IJssel naar ‘s-Heerenbroek had, genomen. Ook daar en in de omgeving van Wilsum werd men gevraagd uit te kijken naar de man..

Tegen 13:00 uur kwam de melding dat de voortvluchtige man was aangehouden. Of de man behalve het in zijn bezit hebben van een gestolen auto verder nog iets op z’n kerfstok had is niet bekend. De eigenaresse van de auto moet nog even geduld hebben voordat ze haar vierwieler weer in ontvangst kan nemen. eerst moet het onderzoek afgerond zijn..

wijkagent-veenstra


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*