‘Vraag het Eddy’ in de Leuke Hanzestad

CDJA Eddy van HijumOp vrijdagavond 23 januari is Eddy van Hijum vanaf 20:00 uur in de Leuke Hanzestad te Kampen. Eddy van Hijum is lijsttrekker van het CDA Overijssel richting de Provinciale Statenverkiezingen. Vanaf 2003 tot eind 2014 was Eddy van Hijum Tweede Kamerlid namens het CDA.

Het doel van de avond is om inwoners van de gemeente Kampen kennis te laten maken met Eddy van Hijum en te weten te komen wat het CDA doet in de gemeente, provincie en waterschappen. Voor jongeren die straks voor de eerste keer mogen stemmen is dit een mogelijkheid om meer te weten te komen over het CDA. Het CDA heeft in Kampen met het CDJA IJsseldelta een eigen jongerenorganisatie.
Aan het begin van de avond zal Eddy zich voorstellen, ingaan op de actualiteit en vertellen wat CDA Overijssel wil bereiken in de provincie.Tijdens de avond kunt u uw vragen opschrijven en in een grabbelton deponeren. Eddy zal vragen uit de ton grabbelen en deze beantwoorden. Er is ook de mogelijkheid om uw vragen per mail in te sturen, doet u dat door een mail te sturen naar ijsseldelta@cdja.nl .
Na afloop is er de gelegenheid om met elkaar na te praten en te borrelen op locatie. Voor praktische informatie zoals de agenda verwijzen wij u naar onze website: https://www.cda.nl/overijssel/kampen/

Het CDA Kampen nodigt iedereen uit deze bijeenkomst bij te wonen. Deze avond wordt op initiatief van het CDA Kampen mede georganiseerd door het CDJA IJsseldelta en het CDA Seniorenplatform.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*