Politiek sportdebat op KampenOnline

In de kantine van DOS Kampen vindt vrijdag 11 maart van 16.00 tot 18.00 uur een politiek sportdebat plaats onder de noemer ‘Pleidooi Toernooi 2022’. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt aan de hand van verschillende stellingen gedebatteerd. Het debat is Live te volgen via de website of het Youtubekanaal van Kampenonline te volgen. Kijkers worden online uitgedaagd om vragen te stellen.

Heb jij een goede vraag voor de politieke partijen?
Als je een goede vraag hebt, laat het dan weten tijdens de uitzending en misschien win je wel kaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle, een gratis abonnement bij Fit for Free met personal training of een sport- en spelpakket.Stuur jouw vraag in via Whatsapp naar 0630667590 of via de mail naar info@sportservicekampen.nl.

Het debat wordt namens Sportraad Kampen georganiseerd door Han Hanekamp en Berry Prinsen, in samenwerking met Frank Rooseboom van Sportservice Kampen. “We willen sport op de kaart zetten. Dit debat helpt mensen die sport belangrijk vinden om een keuze te maken op de partij die zich hard maakt voor de sport”, aldus Hanekamp.

Verschillende werkgroepen die hebben meegewerkt aan het Kamper Leefstijlakkoord zijn uitgenodigd om stellingen te formuleren. Daarvan wordt een aantal gekozen en voorgelegd aan de politieke partijen. Vervolgens wordt daarover gediscussieerd. Dat gebeurt niet door alle partijen tegelijk. “We starten met vijf partijen. Daarna is er een pauze en vervolgens zijn de andere vijf partijen aan de beurt”, aldus Hanekamp.

Het debat wordt geleid door Wim Schluter. Publiek is van harte welkom.

Volgens Hanekamp moet het Pleidooi Toernooi 2022 een promotiedebat worden voor de sport. “We gaan voor een positieve benadering. Politici worden niet voor het blok gezet, maar kunnen vrijuit spreken en vertellen wat ze voor sportend en bewegend Kampen kunnen betekenen”, besluit Hanekamp.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.