Vrijmarkt Kamper binnenstad tijdens pinksteren weer goed bezocht – video

Organisatie kijkt tevreden terug

Kampen – Ook dit jaar werd Tweede pinksterdag (inmiddels alweer voor de derde keer) op de Oudestraat de (al bijna) traditionele pinkster-vrijmarkt georganiseerd. Al vroeg op de morgen hadden veel mensen een plekje bemachtigd om gedurende de dag hun waar te slijten.

De eerste gegadigden hadden om 05:00 hun kleedje al uitgespreid en zelfs de eerste auto’s werden rond dit tijdstip al geparkeerd om aanspraak te maken op een mooi plekje. Niet alleen de Kampenaren probeerden tweede pinksterdag hun overtollige huisraad aan de man te brengen. Ook dit jaar waren er ook redelijk wat aanmeldingen van buiten de stad.

Naast de standaard artikelen zoals speelgoed, gereedschap en kleding waren er ook (vooral kinderen) die zich inzetten voor het goede doel. Een enkeling greep zelfs de gelegenheid aan om (zoals in dit geval) de aandacht te vragen voor de problemen in de zorg..

Richard BoddeusOrganisator Richard Boddeus: “Het is zeker gelukt om mensen in deze periode naar de Kamper binnenstad te krijgen! Dit is de opzet, mensen naar Kampen halen en laten zien wat Kampen te bieden heeft.”

 

Ook de weergoden waren de organisatie goed gezind, het bleef in ieder geval droog, waardoor iedereen met een redelijk goed gevoel weer huiswaarts keerde en er weer veel spullen werden verhuist van de ene zolder…. naar de andere!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*