zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsVrijwilliger worden bij Worldpressphoto kampen

Vrijwilliger worden bij Worldpressphoto kampen

-

 

Houd je van fotografie? Heb je iets met cultuur? Of lijkt het je gewoon leuk om je steentje bij te dragen aan dit unieke evenement? Grijp dan je kans: geef je op als vrijwilliger voor World Press Photo Kampen. Je werkt in een enthousiast team en krijgt de mogelijkheid om achter de schermen van deze internationale expositie te kijken.

Je werkt altijd samen met een collega. Samen zijn jullie gastheer/vrouw voor onze bezoekers. Vind je het leuk om mensen welkom te heten en toegangskaarten te verkopen? Dan is de kassadienst wat voor jou. Of lijkt het je wat om vragen over de foto’s te beantwoorden of een rondleiding te geven? Kies dan voor de expodienst. Allebei kan natuurlijk ook.

We zijn trots op onze medewerkers. Dus zorgen we ervoor dat je goed wordt begeleid. Tijdens een gezamenlijke bijeenkomst begin februari leer je iedereen kennen. Je krijgt informatie en kunt vragen stellen. Zoals: hoeveel tijd kost het? Een dienst draaien kost je 3,5 uur. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt en kunt. Met elkaar maken we van World Press Photo Kampen een succes.

Geef je op via deze link!

Gerelateerde berichten

2 COMMENTS

  1. Ik zou graag vrijwilliger zijn bij een World Press Photo evenement. Ik hou veel van fotografie, maak zelf eel veel foto’s.

  2. L.S., ik ben gepensioneerd, hou erg veel van fotografie, maak zelf veel foto’s. Ik stuur regelmatig foto’s in naar het weer van het NOS journaal, een aantal daarvan zijn ook getoond geweest. Ik stuur regelmatig foto’s in naar de Bode hier in de regio. Ook van die inzendingen zijn een aantal geplaatst geweest. Ik maak foto’s van architectuur, waterwerken zoals sluizen, water aan het strand.
    Heb veel foto’s van boeren die uien, aardappelen e.d. oogsten. Hartelijke groet Froukje Neys. Op Instagram en Facebook sta ik onder Froukje Westerhof.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen