Vrijwilligersmarkt Maatschappelijke stage 27 mei 2015

welzijnOp woensdag 27 mei van 14.15 tot 15.15 uur, wordt opnieuw een Vrijwilligersmarkt voor Maatschappelijke stages gehouden in het Almere college aan de Marinus Postlaan 1.

Meer dan 93 leerlingen van het Almere college gaan op zoek naar een leuke klus. De Vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn in Kampen organiseert de markt samen met docenten van de scholen.

Organisaties presenteren zich aan de leerlingen, die op zoek zijn naar een leuke klus die als maatschappelijke stage kan worden uitgevoerd. Die klussen zijn net zo verschillend als de aanwezige organisaties: van jongerenwerk tot scoutingactiviteiten, van werken met dieren tot winkelverkoop, er is een ruime keuze!

In Kampen zijn tientallen jongeren actief via een Maatschappelijke stage. Ze zetten zich in bij allerlei verschillende organisaties.

De leerlingen van  het Almere College oefenen al jaren met deze verfrissende vorm van vrijwilligerswerk.

Uw organisatie, vereniging of instelling kan nog meedoen aan deze markt, er zijn nog enkele plekken vrij. Meld u bij de Vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn Kampen, dit kan via  tel. 038 3325550 of via m.degraaff@welzijnkampen.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*