Vrijwilligersmarkt Maatschappelijke stage 28 januari 2014

Foto van auteur

Op dinsdag 28 januari van 14.00 tot 15.30 uur, wordt opnieuw een Vrijwilligersmarkt voor Maatschappelijke stages gehouden in de VIA aan de Flevoweg 68.

Meer dan 100 leerlingen van het Ichthus College en het Almere College gaan op zoek naar een leuke klus. De Vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn in Kampen organiseert de markt samen met docenten van de scholen.

Organisaties presenteren zich aan de leerlingen, die op zoek zijn naar een leuke klus die als maatschappelijke stage kan worden uitgevoerd. Die klussen zijn net zo verschillend als de aanwezige organisaties: van jongerenwerk tot seniorenactiviteiten, van werken met dieren tot winkelverkoop, er is een ruime keuze!

vrijwilligersmarktIn Kampen zijn tientallen jongeren actief via een Maatschappelijke stage. Ze zetten zich in bij allerlei verschillende organisaties.

De leerlingen van het Ichthus College en het Almere College oefenen al jaren met deze verfrissende vorm van vrijwilligerswerk.

Uw organisatie, vereniging of instelling kan nog meedoen aan deze markt, er zijn nog enkele plekken vrij. Meld u bij de Vrijwilligerscentrale van Stichting Welzijn Kampen, dit kan via
tel. 038 3325550 of via m.degraaff@welzijnkampen.nl

 

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: