Vrijwilligerswerk bij PGVZ

Bent u met pensioen of heeft u wekelijks een paar uur vrij, gaat u graag met mensen om en beschikt u over een geldig rijbewijs? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij PGVZ.
Wij zoeken per direct een vrijwilliger chauffeur voor onze werk & dagbesteding (aantal uren per week/ in overleg).

Als chauffeur beschikt u over een geldig rijbewijs. U bent sociaal, geduldig en heeft een rustige en verantwoorde rijstijl. U rijdt één of meerdere vaste dagen in een aangepaste bus of auto van PGVZ. U ondersteunt onze zorgvragers bij het in- en uitstappen en u bent in voor een gezellig praatje.

Wij zoeken chauffeurs die gepensioneerd zijn en toch graag erop uit willen. Of chauffeurs die gewoon graag iets voor een ander willen doen. Vrijwilligers die een aantal uur per week beschikbaar zijn om onze zorgvrager(s) thuis op te halen en naar de dagbesteding te brengen en/of ze ’s middags weer naar huis te brengen.

Wij proberen met de planning zoveel mogelijk rekening te houden met uw beschikbare uren/dagen.

Dagplanning
Hieronder ziet u hoe een dagplanning eruitziet:

Maandag en woensdag.
Rond 09:00 uur ’s ochtends moeten de deelnemers thuis opgehaald worden en naar geWOON! in de buurt worden gebracht. Tegen 12:00, 13:00 en 15:45 zijn er opnieuw routes die u moet rijden.
Bovenstaande dagplanning geldt voor de maandag en de woensdag.

Vrijwilligerswerk in Kampen chauffeur
(eventueel is een vrijwilligersvergoeding mogelijk, met daaraan gekoppelde verantwoordelijkheden)

Solliciteren
Bent u enthousiast na het lezen van deze vrijwilligersvacature of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met PGVZ via telefoonnummer 038 3331794 en vraag naar Alexandra Vaandering (coördinator werk & dagbesteding) – aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag. Mailen kan ook! sollicitaties@pgvz.nl 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*