zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWandelen, paardrijden of fietsen, help je mee?

Wandelen, paardrijden of fietsen, help je mee?

-

Vrijwilligers gezocht voor Stichting Philadelphia

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Locatie Oosterlandenhof is een woonlocatie in IJsselmuiden. Hier wonen volwassenen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en gaan zij ook naar de dagbesteding.

Bij Oosterlandenhof kan men beschikken over een erg fijne elektrische duo fiets. Op de groep wonen mensen die erg in zijn voor een activiteit met deze fiets. Dus gewoon lekker samen met een begeleider of vrijwilliger fietsen.

“Onze bewoners zouden het heerlijk vinden om overdag, maar ook zeker in de avonduurtjes een lekker stuk te fietsen of te wandelen. Wij zoeken daarvoor vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met onze bewoners de omgeving te verkennen”, vertelt één van de begeleiders.

Ook keukenprins of prinses gezocht

“Onze bewoners lusten wel een lekker hapje. Je hoeft echt geen 3-sterren kok te zijn om voor onze bewoners in de keuken te staan. Gewoon gezellig pannenkoeken bakken bijvoorbeeld of sandwiches maken is culinair genoeg.”

“Ben jij, of ken jij iemand die graag voor zijn of haar naaste klaarstaat en wel wat tijd en ruimte over heeft om 1 (of vaker) keer in de week voor onze bewoners te koken, met de bewoners te fietsen of een wandeling te maken? Dat zouden jullie ons, maar vooral onze bewoners ontzettend blij maken. En uiteraard doen we, mede vanwege de coronamaatregelen, alles in goed overleg.”

“We zijn ook op zoek die mee willen naar het paardrijden. Het gaat dan vooral om het wegbrengen en terugbrengen van onze bewoners. Uiteraard mag er tijdens het paardrijden ook gekeken worden, dit is geheel vrijblijvend. Voor de oneven weken zoeken we een persoon op dinsdag middag heen om 13.30 uur terug om 14.30 uur, 4 personen op woensdagochtend om 10.30 uur heen en om 11.30 uur terug en 1 persoon woensdagochtend heen om 11.15 uur en terug om 12.15 uur.”

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie, dan kunt u dit aangeven onder dit bericht of een mail sturen naar redactie@kampenonline.nl onder vermelding van Philadelphia.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen