Week van de Afval – Wortmanstraat

wortmanWoensdagmiddag 25 november organiseerde  WortmanGroep Kampen een afvalrace voor de kinderen uit de Wortmanstraat in het kader van de week van de afval. De kinderen vermaakten zich prima en de pieten hadden ook de grootste lol.’’ Het was een daverend succes!’’  Zegt Bianca Hellendoorn van de Wortmangroep.’’ Maar liefs 17 kinderen deden mee aan de afvalrace’’. 

De afvalrace heeft ervoor gezorgd dat de speeltuin en het merendeel van de parkeerplaatsen bij  flat 1 en 2 weer keurig opgeruimd zijn. Het bleef niet alleen bij opruimen, er werd ook gedanst, gezongen en een partijtje pietenvoetbal kon niet achter blijven.

AFVAL 1De Wortmangroep is echter nog niet klaar, zaterdag 28 november  is er de mogelijkheid voor de bewoners om hun oude huisraad op te ruimen. ‘’Hoe meer ruimte in de schuur , hoe makkelijker je uw fiets er weer neer kunt zetten’’, aldus Rob Cornelisse.

Tussen  9.00 en 12.00 komt de vuilstort en de Kringloop om u van uw spullen af te helpen. De stortkosten zijn voor u zelf, maar het scheelt u wel een ritje naar het industrieterrein.

Nadien is er voor alle bewoners een lekker broodje hamburger, koffie, thee,  etc. op de parkeerplaats bij de pannakooi.