dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWeek van Gebed in Kampen

Week van Gebed in Kampen

-

Kampen – Zes Kamper kerken doen van maandag 20 tot en met zondag 26 januari mee aan de landelijke Week van Gebed ‘Is Christus dan verdeeld?’. Die wordt landelijk georganiseerd door de Evangelische Alliantie en Raad van Kerken en in Kampen door de Beraadsgroep van Kerken.

Christenen in Nederland komen in de Week van Gebed rondom het landelijke thema samen voor bezinning en gebed voor elkaar, voor Nederland en voor de nood in de wereld. De interkerkelijke gebedssamenkomsten vinden plaats in verschillende kerkgebouwen: maandag Baptistengemeente (Triangel 1), dinsdag Burgwalkerk (Burgwal 59), woensdag Vrije Evangelische Gemeente (Boven Nieuwstraat 114), donderdag Levensbron (Vloeddijk 62), vrijdag Open Hof (Lelystraat 49). Deze samenkomsten beginnen om 19.00 uur en duren ongeveer een half uur. Op zaterdag is er een gebedswandeling, die om 19.00 uur start (meer info tijdens de gebedsweek). De feestelijke slotbijeenkomst vindt plaats op zondagmiddag om 17.00 uur en draagt een internationaal karakter. We bidden dan samen met christenen uit allerlei landen in een dienst van Sozo Mission in de aula van het Ichthus College aan de Jan Ligthartstraat 1.
De organisatie is in handen van de bij de Beraadsgroep van Kerken aangesloten kerken. Informatie via voorzitter Harm Kerdijk (06-49888220) of www.weekvangebed.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen