Week van het Badminton bij BC Kampen

Deze week heeft BC Kampen uitgebreid aandacht besteed aan de Week van het Badminton. Oud-topspeelster Lotte Jonathans kwam langs om de jeugdleden te trainen en (jong)volwassenen deden mee aan het IntroToernooi.

140915 Lotte Jonathans bezoekt  BC Kampen 2

Jonathans vertelde de jeugdspelers hoe ze als 8-jarige begon met badmintonnen en door veel te trainen op nationaal, Europees en Olympisch niveau speelde. Maar het belangrijkste was dat ze het badmintonnen bovenal superleuk bleef vinden. Jonathans gaf de spelers een stevige warming up, speelde mee en gaf tips om techniek te verbeteren.

140915 Lotte Jonathans bezoekt BC Kampen 1

Voor huidige leden én voor nieuwsgierigen organiseerde BC Kampen het IntroToernooi. In vier poules, waarin op verschillende sterktes mix en dubbel werd gespeeld, hebben introducés en leden een sportieve en gezellige avond gehad.

140915 Lotte Jonathans bezoekt BC Kampen 3

Wie de Week van het Badminton gemist heeft, is natuurlijk alsnog van harte welkom. Iedere maandag- en woensdagavond is sporthal Cellesbroek in Kampen geopend voor iedereen de (beter) wil leren badmintonnen of wil kennismaken met de sport. Kijk voor meer informatie op www.bckampen.nl.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*