Weer mooie resultaten Delta Ruiters

Nikki Smeman met Kardashian, indoor Nederlands Kampioen klasse B

Tijdens het afsluitende weekend op de KNHS Indoorkampioenschappen was er succes voor Nikki Smeman. De amazone wist in de sterke groep van 28 combinaties met Kardashian een mooie proef neer te zetten. Met een score van bijna 70% werd Nikki gehuldigd als Nederlands kampioen klasse B dressuur paarden.

Lisanne van den Berg is zaterdag afgereisd naar Ermelo. Zij behaalde een 7de plek in de Klasse L1 op de NK in Ermelo.

Voor Jolijn van Niel was er in Ermelo een zilveren medaille. De amazone won deze met haar pony Haasendonck’s Ambrosius. Haar proef in het sterk deelnemersveld in de klasse M1 categorie DE dressuur was goed voor de mooie score van 66.50%.

Jacco Doornwaard is met het paard It’s Easy gestart in Wezep op de goed georganiseerde en gesponsorde eerste wedstrijd van het Bonfix Dressuur concours. Wist deze combinatie ondanks de foutjes tijdens de twee proeven toch een 2e prijs met 64,50% in de Inter 1 en een 5e prijs met 64% in de Prix st Georges te rijden.

In Emmeloord reed Linda Kok met Wandermaerchen in het winterse weer buiten een nette proef in de klasse M1. Hiermee scoorden zij 193 punt tijdens beide proeven en ook nog een 2e prijs.

Ilse Nora Bliek is gestart in Maarsbergen. Zij startte met Bulfarill Z voor het eerst in de B tussen de paarden. Deze stoere combinatie reed een groot deel van haar 3 onderdelen in de sneeuw. Vrijdag startte haar wedstrijd met het onderdeel dressuur en behaalde zij 67,5%. Dit leverde een 6e plek op in het klassement. Daarna een foutloze springronde en een foutloze cross zonder tijdfouten op de zaterdag. Uiteindelijk na alle drie onderdelen wist Ilse Bora Bliek op een 3e plek in het eindklassement te eindigen.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.