Weer volop zomerevenementen in de binnenstad

Programma vol spektakel, muziek en andere activiteiten in de binnenstad van Kampen.

In de binnenstad van Kampen bruist het in de zomermaanden van 2016 weer van aansprekende evenementen. Naast de traditionele Kamper Ui(t) dagen vindt er ook weer een Crea- en Stripspektakel plaats en als afsluiting het Kadefestival.

Kamper Ui(t) dagen
Tijdens de Kamper Ui(t) dagen kan men weer heerlijk genieten van de leuke en gezellige sfeer op de braderie. Met een grote verscheidenheid aan kramen. Lokale winkeliers en kooplui vanuit het hele land bieden hun koopjes aan. Daarnaast is er live muziek op de terrassen en worden er gezellige feesten op de Plantage georganiseerd tot in de late uurtjes. Iedere dag heeft een eigen thema.
De data van de Kamper Ui(t)dagen zijn:

donderdag 28 juli | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 4 augustus | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 11 augustus | 10:00 uur – 17:00 uur
donderdag 18 augustus | 10:00 uur – 17:00 uur

Stripspektakel
kogge kampen strip
Op zaterdag 20 augustus staat voor de 18de keer het Kamper Stripspektakel op de agenda. Het evenement speelt zich af vanaf het koeplein, de Oudestraat tot en met het Van Heutszplein.

Duizenden strips, striptijdschriften,curiosa, naslagwerken en tekenfilms. Meer dan vijftig bekende tekenaars uit Nederland en België komen signeren. Ook dit jaar weer veel aandacht voor beginnende lezers op het Kinderboekenplein, met bekende illustratoren van prenten- en kinderboeken. Een gezellige dag voor iedereen.

Meer informatie vind je op:  www.kamper-stripspektakel.nl/

Creaspektakel
Op 20 augustus vindt ook het Creaspektakel plaats. Knutselen, puzzelen, kleien, handwerken en 3D-printen op de 4e editie van het grootste hobby evenement in Nederland. Struine langs de vele kraampjes en de nieuwste hobbyartikelen bekijken. Daarnaast zijn er leuke demo’s en mini-workshops waar de nieuwste technieken worden gedemonstreerd.

Meer informatie vind je op: www.creaspektakel.eu/

Ook dit jaar wordt er weer veel publiek verwacht in de binnenstad.
Ook dit jaar wordt er weer veel publiek verwacht in de binnenstad.

Kadefestival
Het alom bekende Kadefestival vind plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 september op het van Heutszplein met live muziek van diverse bands uit Kampen . De entree is gratis.
Kijk voor het laatste nieuws op www.kamperkadefestival.nl/