Weggeefschuur en Hanzedagen centraal in nieuwjaarstoespraak (Video ‘s)

De Weggeefschuur en de Hanzedagen stonden centraal in de nieuwjaarstoespraak van Burgemeester Koelewijn gisteravond in het Stadhuis. De weggeefschuur van Debbie Klooster is één van de voorbeelden van Kamperkracht zei Koelewijn.

“De weggeefschuur is tot stand gekomen zonder enige vorm van stimulans van de gemeente, maar door iemand die zelf nadenkt, ook over de zin van het eigen leven, die om zich heen kijkt en anderen motiveert om daar wat aan te doen.”

Op een groot scherm in de hal werd een film getoond over de weggeefschuur. Deze kun je hieronder ook in de player bekijken. ( toespraak Burgemeester)

Hanzedagen kampen

Kampen verwacht in 2017 zo’n 300.000 bezoekers.

Ook maakte de burgemeester de datum bekend voor de Internationale Hanzedagen in Kampen. Het evenement wordt in 2017 gehouden van 15 tot en met 18 juni.Het thema van de dagen is ‘water’. In 2000 werden de Internationale Hanzedagen in Zwolle georganiseerd. Dat was de laatste keer dat het evenement in Nederland werd georganiseerd.

Video’s toespraak en interviews.

Kampenonline was ook aanwezig en nam van de gelegenheid gebruik om met enkele mensen te spreken. Wij stelden hen allemaal de vraag hoe het jaar 2014 voor hen is verlopen en wat zij van het nieuwe jaar 2015 verwachten. De video’s van de interviews kun je hieronder afzonderlijk bekijken.

Klik hieronder op de foto’s om de video te bekijken

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*