Weggeefschuur krijgt groot aantal ‘Goedzakken’ van AH

Maandag 28 november hebben 80 kinderen, waarvan de ouders de decembermaand meer een last vinden dan een feest, een Sinterklaascadeau op mogen halen.

“Door donaties en de geweldige landelijke actie van Albert Heijn goedzakken hebben we veel gezinnen toch een leuke sinterklaastijd kunnen bezorgen. Albert Heijn Lovinkstraat en Meeuwenweg hebben meer dan 250 goedzakken bij ons gebracht. Een ongelooflijk aantal waar we nu nog erg druk mee zijn om uit te zoeken. Het andere speelgoed komt in de weggeefschuur te staan en wordt gebruikt voor verjaardagen.”

goedzakkenOuders kunnen voor de verjaardag van hun kind of als hun kind uitgenodigd word voor een kinderfeestje een cadeau bij de Weggeefschuur op komen halen. Zo hoeven ouders zich geen zorgen te maken dat hun kind geen cadeau heeft op zijn of haar verjaardag of dat ze zich af moeten melden voor een leuk kinderfeestje. “Kinderen horen onbezorgd overal aan mee te kunnen doen. Namens alle vrijwilligers willen we de inwoners van Kampen bedanken voor hun donaties en Albert Heijn Lovinkstraat en Meeuwenweg hartelijk danken dat ze ons als hun goede doel hebben uitgezocht.”

Natuurlijk zijn er mensen die geen sinterklaas vieren maar kerst. Neem gerust een kijkje in de Weggeefschuur Noordweg 146-2 in Kampen om leuk speelgoed uit te zoeken voor onder de kerstboom. Ook zijn er nog kerstversiering aanwezig om het huis in kerstsfeer te maken. De Weggeefschuur is dit jaar nog tot woensdag 15 december geopend. Daarna skuit men de deuren tot en met 10 januari 2017.

In het nieuwe jaar is de Weggeefschuur vanaf woensdag 11 januari iedere woensdagmorgen geopend van 9:00 tot 11:30 uur en de eerste maandag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur. Voor vragen kunt u via de mail terecht op weggeefschuur@hotmail.com. De medewerkers van de Weggeefschuur wensen iedereen hele fijne feestdagen en willen graag iedereen bedanken voor hun donaties en hulp in het afgelopen jaar.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673