Weggeefschuur opent afdeling Kastenverhuur.

Wil je je eigen spullen verkopen tegen kostprijs? Vanaf 3 maart kan dat aan de Bovennieuwstraat 32-34 (oude pand van de voormalige Hubo). Je kunt een kast huren, normale prijs 25 euro per week, maar de eerste week is er een speciale aanbieding van 20 euro voor je eerste kast.

Wie kunnen hier gebruik van maken? Particulieren die op deze manier hun overtollige goederen kwijt willen, maar ook mensen die een webshop hebben en zelfs bedrijven die wat extra omzet kunnen gebruiken. Je huurt een kast voor minimaal een week, brengt je spullen binnen, prijst alle producten en de vrijwilligers in de winkel verkopen je goederen. Je hoeft er verder niets voor te doen! Na een week kan er verlengd worden en krijgt iedere huurder het geld van de verkochte goederen. Dat is 100% van de verkoop, de Weggeefschuur beurt alleen geld voor de verhuur van de kasten. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gelijk voor 2 of 3 weken je kast te huren. Wees er snel bij, want de ruimte is beperkt. Reserveren kan per mail: weggeefschuur@hotmail.com
De opbrengst van de verhuur van de kasten wordt gebruikt voor de onkosten die gemaakt worden bij Weggeefschuur. Te denken aan electra, rekken enz.. Er blijft dan ook niets aan de strijkstok hangen.

Openingstijden :
Dinsdag t/ m Zaterdag 10:00 – 16:00.
Woensdagmorgen gesloten i.v.m. opening Weggeefschuur

www.weggeefschuur.nl

www.facebook.com/pages/Weggeefschuur-afd-Kastenverhuur/384099661760936?fref=ts

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*