De kracht van elkaar helpen WeHelpenKampen.nl

Steeds meer hulpvragers en aanbieders melden zich aan bij succesvolle website.

WeHelpenKampen.nl is een website voor het vragen, bieden en organiseren van hulp. Je kunt zien wie er bij jou in de buurt om hulp verlegen zit en je kunt aangeven dat je hulp nodig hebt. Je biedt hulp aan op een manier die bij je past, éénmalig of voor een langere periode.

WeHelpenKampen.nl is laagdrempelig, eenvoudig, en helemaal gratis. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld moeilijk boodschappen kunt doen omdat je een gebroken been hebt, of leuk omdat je het gezellig vindt om af en toe samen te eten.

Naast het vraag en aanbod gedeelte heeft WeHelpenKampen.nl de mogelijkheid om besloten groepen aan te maken. Bijvoorbeeld voor de organisatie van een straatfeest of om de hulp rondom je zieke moeder te organiseren. Je kunt binnen een groep taken verdelen, hulpvragen uitzetten, een agenda beheren en via een logboek informatie uitwisselen.

Iedereen kan van waarde zijn voor een ander en kan een ander helpen in raad of daad. Zo draagt WeHelpenKampen.nl bij aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.

Meer weten?

Bezoek de website en maak ook een account aan. Op facebook is WeHelpenKampen te volgen via de link http://www.facebook.com/WeHelpenKampen
Voor informatie kun je ook terecht bij Welzijn in Kampen, afdeling Vrijwilligerswerk, bij Marianne de Graaff of bij Margriet Last. Email: kampen@wehelpen.nl

Video lancering website.

De website werd in september gelanceerd. KampenOnline was erbij en maakte er een kort verslag van.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673