woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWiet of niet? Het vervolg...

Wiet of niet? Het vervolg…

-

 

MarijuanaDiverse mensen hebben ons de afgelopen dagen benaderd met de vraag waar de (vorige week) gefotografeerde wietplanten stonden, en of we wel zeker wisten of het daadwerkelijk Wiet / hennep was!

Wij waren bij het zien van de foto’s voor 99% zeker van de zaak, en hebben inmiddels de foto’s ook voorgelegd aan de officiële instanties en zij durven met zekerheid te zeggen dat het hier inderdaad Wiet betreft. Ook werd ons gevraagd of we aangifte hadden gedaan, en wat we hiermee wilden bereiken.

Het is niet onze bedoeling strafbare zaken aan het licht te brengen, of aangifte te doen van strafbare zaken. Want.. waar praten we over? Drie, misschien vier middelgrote plantjes.. die bij toeval gefotografeerd werden, en pas aan het licht kwamen na montage van de foto’s! Wij van Kampenonline vonden het een leuk toeval die we u als geïnteresseerde  niet wilden onthouden.. mede omdat de politie net vorige week aan het oogsten was geweest, en uit enkele tuinen wietplanten had verwijderd…

Voor de twijfelaars onder u, we hebben vandaag onze fotograaf op pad gestuurd om nog enkele duidelijkere detailfoto’s te maken van de desbetreffende planten..

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen