zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWijkbijeenkomsten najaar 2013

Wijkbijeenkomsten najaar 2013

-

Dit najaar worden er in een aantal wijken en kernen weer wijkbijeenkomsten gehouden.

logo-kampenVanuit de nieuwe koers van het wijkgericht werken willen we meer aansluiten bij wat er in de dorpen en wijken leeft en speelt. Daarom zijn we onder andere in gesprek met de dorps- en wijkverenigingen over de invulling van de wijkbijeenkomsten. Zo ontstaat er een unieke bijeenkomst voor elke dorp of wijk. Niet alleen de besproken onderwerpen kunnen variëren, maar ook de vorm van de bijeenkomst.
Zo bleek tijdens de afgelopen gesprekken dat veel dorps- en wijkverenigingen dit najaar meer behoefte hebben aan een andere invulling van de wijkbijeenkomst. In deze dorpen en wijken zal er dan ook geen wijkbijeenkomst plaatsvinden zoals u gewend bent. In plaats daarvan is er voor gekozen om deze momenten op een andere manier in te vullen; bijvoorbeeld in de vorm van een gesprek tussen het bestuur van de dorps- en/of wijkvereniging en de wijkwethouder of door een bijeenkomst rondom inbraakpreventie te organiseren voor bewoners. Uiterlijk begin november ontvangt u een brief van ons waarin meer informatie wordt gegeven over de invulling van deze bijeenkomst in uw wijk of dorp.
Daarnaast zijn er vier wijken/dorpen waar wel een wijkbijeenkomst plaats zal vinden dit najaar. Hieronder ziet u welke wijken/dorpen dit zijn en wanneer de bijeenkomsten plaats zullen vinden. Ook hiervoor ontvangen de bewoners van de betreffende dorpen en/of wijken een persoonlijke uitnodiging.
Planning wijkbijeenkomsten najaar 2013
Datum Wijk/kern Locatie Wijkwethouder
29 oktober Zalk Dorpshuis De Hoge Brink Pieter Treep
21 november Flevowijk, Cellesbroek
en Middenwetering
volgt Lidi Kievit
25 november IJsselmuiden
en De Koekoek
volgt Janita Tabak
28 november Brunnepe, Hanzewijk, Hagenbroek en De Greente Wijkcentrum Reyersdam Janita Tabak
De bijeenkomsten starten om 19.30 uur. De agenda’s van de wijkbijeenkomsten worden twee weken voor de betreffende bijeenkomst bekendgemaakt

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen