Wijncursus op nieuwe cursuslocatie IJsselmuiden

knipselWat vind ik lekker? Hoe vind ik de juiste wijn? Welk gerecht past bij deze wijn? Kan ik deze wijn bewaren? Hoe wordt wijn gemaakt? Wat betekenen al die termen op het etiket? Een avond kennismaken met wijn?  Geef u dan op voor de wijncursus van 1 avond op dinsdag 11 oktober! Op dinsdagavond 25 oktober start AnyWine in IJsselmuiden met een korte wijn(proef)cursus van 5 avonden. Deze cursus is een combinatie van “leren” en “gezelligheid” en biedt een basis (niveau 2/ Wijnoorkonde) voor iedereen die iets meer over wijn wil weten.

Wilt u direct van start met de meest complete Wijncursus in Nederland? Dan kunt u ook op maandag 31 oktober starten met de wijncursus  van 9 avonden (niveau 3 / Wijnbrevet). De cursus behandelt een breed scala aan wijnen uit alle belangrijke landen en streken. Door te proeven en te beschrijven leer je deze verschillende smaken kennen.

Voor informatie, data en aanmelding:  AnyWine Tel.: 038-4604464, E-mail: info@anywine.nl  of kijk voor meer informatie op www.anywine.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673