Willeke Alberti verrast cliënten Margaretha met een concert

Foto gemaakt door: Jacco Brink

De cliënten van Margaretha werden op vrijdag 25 juni verrast met een concert van Willeke Alberti en haar band. De koningin van het levenslied gaf het concert in de binnentuin van het woon-zorgcentrum IJsselheem in Kampen.

Vanwege de versoepelingen, die we ook landelijk zien, is het weer mogelijk om voor grotere groepen cliënten activiteiten te organiseren. De cliëntenraad wilde, in samenwerking met de activiteitenbegeleiders en restaurant MaGreet, een activiteit organiseren om een bemoedigend punt te zetten achter de donkere coronaperiode die bewoners en medewerkers niet onaangedaan liet. Dat dit een concert moest worden werd al snel duidelijk, want muziek verbindt en roept herkenning op.

Het optreden van Willeke Alberti in de tuin van het woon-zorgcentrum Margaretha gaf de ouderen een gevoel van samen zijn en zorgde voor een lach op de gezicht van de bewoners. Alle bekende liedjes passeerden de revue. Met Willeke haar innemende presentatie werd de middag een groot succes.

Voor aanvang van het optreden werd er door meneer Reichenbach een tekening van Paul Geerts (tekenaar Suske & Wiske) aangeboden aan alle medewerkers om ze te bedanken voor hun inzet in de coronaperiode. Een bijzonder cadeau want van deze tekening bestaan maar 50 prints, waarvan 49 in België en nu dus ook 1 in Kampen.
Het feest werd mede mogelijk gemaakt door: VVE Verenigde Gasthuizen en Deltawonen, Rotery Kampen, Lions Kampen, de VDK Groep, Restaurant MaGreet, Binnenstad Ondernemers Kampen, Drukkerij Triprint, de Eijk Groep Apeldoorn, Hanos, Van der Vlis, PH Verhuur ‘s Heerenbroek, Marena IJssalon, Van Dijk Campenaer, IJzerman Verhuizingen Kampen, Ekkerbouw Zwolle, De Gilden Kampen en Woon-zorgconcern IJsselheem.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*