Wilsum decor voor “Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi”

Zaterdagmorgen 24 en 31 mei a.s. is Sportpark “De Wijde Blik” van v.v.Wilsum weer het decor van het “Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi”. Sinds 2004 organiseert de jeugdafdeling van v.v.Wilsum dit jeugdtoernooi voor jeugdteams en heeft het in 2006 vernoemd naar een van haar oud-ereleden Gerrit Heldoorn. Het in 2005 op 66 jarige leeftijd overleden oud-erelid had een lange staat van dienst als (jeugd)bestuurder, trainer en scheidsrechter binnen v.v.Wilsum en heeft in deze hoedanigheid veel voor de jeugd betekent voor de oranjehemden in Wilsum.

Gerrit HeldoornHet “Gerrit Heldoorn Jeugdtoernooi” is ondertussen ruim bekend in de regio als een gezellig, sportief en goed georganiseerd familietoernooi waar graag regionale teams aan willen deelnemen. Doelstelling van de organisatie is een sportief evenement te organiseren met een blijvende herinnering voor de jongste spelers (F en E) in een opzet waar veel supporters met plezier naar toe komen.

Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een mooi vol programma samen te stellen met 2 F, 2 E, 1 D en 1 C poule waarbij teams van o.a. IJVV, Dos Kampen, Go Ahead, Zalk, s-Heerenbroek, WVF en Sc Genemuiden zullen strijden om fraaie bekers en de sportiviteitprijs. Aanvang op beide dagen is 09.00 uur.

logo wilsum

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*