Wilsum met KIKA ‘het jaar uit’

!cid_87B41573-5767-47DB-89AC-847FE5368A8B

Dat het ook anders kan bewijzen jongeren uit Wilsum. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een oudejaarsfeest gehouden op de Quarles van Uffordweg in wilsum.

In goed overleg met jongerenwerk Kampen, wijkagent Veenstra en Dorpsbelangen Wilsum hebben de jongeren van Wilsum, vorig jaar een leuk feest kunnen neerzetten wat voor herhaling vatbaar was!

Dit is al het 3e jaar dat dit feest in deze opzet wordt georganiseerd. De jongeren (van 17 tot 30 ) hebben dit samen in eigen beheer opgezet. Het goede doel KIKA is toen ook ingevoerd en sindsdien volgen vele andere groepen in de gemeente Kampen met dit voorbeeld en steunen ook KIKA met hun opbrengsten.

Ook dit jaar willen de jongeren het jaar op een gezellige manier afsluiten. De bedoeling is ook dit jaar weer een goed doel te steunen, daarom wordt er ook dit jaar weer gezorgd voor een grote hoeveelheid snert waarbij de opbrengst in het geheel naar KIKA gaat.

!cid_BDC3DC71-2D4E-493C-8BF0-A9EDC1A3A446KIKA gaat de strijd aan tegen kinderkanker, een prachtig doel , waar de jongeren uit Wilsum graag een steentje aan bijdragen. U bent vrij om te geven wat u wilt, ook als u geen snert lust kunt u uw donatie kwijt in de KIKA-collectebus die in de tent staat. U staat dus altijd droog!

Naast de verkoop van snert voor KIKA, is er uiteraard ook weer een vuurcontainer en is er gelegenheid om met melkbussen te schieten. De organisatie zorgt voor drinken. Net als vorig jaar is er weer genoeg om uw dorst te lessen. Voor de betaling hiervan staat een melkbus waar de bijdrage in gedeponeerd kan worden.Dit is geheel op vrijwillige basis.

Vanaf twaalf uur is iedereen (jong en oud) van harte welkom,

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*