zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWinterwarme kennismaking op woonfestijn Het Meer

Winterwarme kennismaking op woonfestijn Het Meer

-

 

Wooninfo met styling trends, snert, suikerspin en goody bags

2013 was een mooi jaar voor IJsselmuiden. Met de start van de bouw van de nieuwbouwwijk ‘Het Meer’ komen er weer voldoende woningen beschikbaar in IJsselmuiden. Alle reden dus om woningzoekers, kopers en belangstellenden via een winterwarm woonfestijn kennis te laten maken met Het Meer, de woningen en met elkaar.

woonOp vrijdag 27 december is iedereen van 12.00 tot 16.00 uur welkom in de gezellig warme tenten op de bouwlocatie. Tussen Kerst en Oud & Nieuw hebben veel mensen de tijd en de rust om eens lekker bezig te gaan met huis en inrichting. Bij de Kennismakingsdag kunnen zij zich in een knusse wintersfeer laten inspireren over de nieuwste trends op het gebied van styling en interieur.

De IJsselmuidense woonexperts van Delta Keukens, Van Den Berg Interieur en Outlook Groenprojecten staan klaar om de bezoeker mee te nemen in de wereld van keukens, tuinen en interieurs. Daarnaast zijn er hypotheekadviseurs aanwezig en kan men zich laten informeren over de diverse koopwoningen in Het Meer en de mogelijkheid tot inruilen van de eigen woning. Deze regeling wordt binnen enkele dagen in IJsselmuiden geïntroduceerd. Bij de Kennismakingsdag is er ook uitleg door energiespecialisten. Zij kunnen alles vertellen over de energiebesparingen van de A++-woningen in Het Meer.

Bezoekers van de Kennismakingsdag kunnen rustig de tijd nemen om een kijkje te nemen bij de woningen die op dit moment worden gebouwd of de bouwlocatie te ontdekken. Her en der zijn vuurkorven geplaatst en om de innerlijke mens te versterken is gratis warme chocomel en snert verkrijgbaar. Voor de kinderen is er een heerlijke suikerspin en aan het eind van het bezoek krijgt iedereen een leuke goody bag mee, met onder andere een vuurwerk-waardebon (zolang de voorraad strekt).

De Kennismakingsdag markeert tevens de start verkoop van de waterwoningen Salamander. De zes ruime rijwoningen worden direct langs de prachtige Trekvaart gebouwd en aan die zijde is ook de achtertuin met veranda gesitueerd. Deze biedt de toekomstige bewoners rust en privacy langs het water. Onder het karakteristieke, deels met zonnepanelen bedekte, schuine dak gaan heerlijk ruime woningen schuil met drie woonlagen.
Meer informatie over de woningen en de Kennismakingsdag is te vinden op www.woneninhetmeer.nl en https://www.facebook.com/hetmeerijsselmuiden.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen