zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsWoonbeurs Kampen opnieuw succesvol

Woonbeurs Kampen opnieuw succesvol

-

Combinatie met September Woonmaand blijkt geslaagd

In september vorig jaar organiseerde de gemeente Kampen voor de tweede keer een woonbeurs. Met ruim 1.100 bezoekers was de woonbeurs een succes voor standhouders en gemeente. Uit de enquête die gehouden is onder bezoekers en standhouders blijkt dat de woonbeurs goed gewaardeerd is. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om hier in het voorjaar van 2015 een vervolg aan te geven.

Ook de September Woonmaand is geëvalueerd. Uit deze evaluatie blijkt dat het concept van een woonmaand, een maand vol speciale acties en verschillende informatieavonden, goed is. De informatieavonden voorzien in een informatiebehoefte die er is bij inwoners van Kampen. Ook de woonmaandacties die gehouden zijn, zijn succesvol geweest. De interieuradviesbonnen zijn nog niet allemaal uitgegeven, maar de overige acties zijn inmiddels afgerond. Door de stimuleringsbijdrage van 10% in de kavelprijs, zijn in totaal 55 kavels in optie genomen.

woonbeursWethouder Janita Tabak kijkt tevreden terug. “Tijdens de woonbeurs bleek dat bezoekers dit keer gericht op zoek waren naar informatie over diverse projecten. Dat betekent dat de woonbeurs de informatie biedt, die mensen zoeken. Verder ben ik erg blij dat de woonmaand zo succesvol verlopen is. Dankzij de stimuleringsbijdrage van 10% bijvoorbeeld, zijn er meer kavels in optie genomen dan we vooraf dachten. Met de woonbeurs en de woonmaand hebben we wederom aan onze inwoners en toekomstige inwoners laten zien wat Kampen te bieden heeft.” In het voorjaar van 2015 wordt opnieuw een woonmaand georganiseerd.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen