Woondag Het Meer volop intrek bij jong en oud

De deuren waren amper geopend of het was al razend druk, zaterdag bij de Woondag Het Meer. Kinderen lieten zich kleurrijk schminken terwijl papa en mama op zoek gingen naar een nieuw huis. Naast het super jonge publiek waren ook veel senioren naar IJsselmuiden gekomen. Zij kwamen vooral voor de release van de nieuwe levensloopwoningen van het type IJsvogel.

publiek en politiek in Het Meerfoto: Richard Tennekes.

Centraal deze dag stond de woonbeurs. Een grote tent met voor de deur een heus Dora-springkussen was hiervoor opgetrokken, midden op de bouwlocatie van de nieuwbouwwijk.  Binnen waren de IJsselmuidense specialisten op het gebied van woninginrichting druk met het adviseren over keuken, vloer of sierbestrating. De kinderen werden intussen met schmink, kleurplaten en gloom knutselarij vakkundig vermaakt door de medewerkers van Ienieminie.  Deze kinderopvang krijgt straks onderdak in het nieuwe gebouw van basisschool de Groenling.
Bezoekers konden ook zien dat Het Meer IJsselmuiden al behoorlijk vorm krijgt. Er waren enkele modelwoningen geopend en op een grote plattegrond was goed te zien hoeveel woningen er al verkocht zijn en welke woningen uit de eerste fase er nog beschikbaar zijn in Het Meer. Nieuw op die kaart waren dus de levensloop woningen. Deze woningen hebben een compleet woongedeelte op de begane grond, inclusief slaapkamer en badkamer. Ideaal voor wie op latere leeftijd liever geen trap meer wil lopen of zorg nodig heeft. Boven zijn er nog 2 flinke slaapkamers voor als de kinderen op bezoek komen.  De seniorenwoningen onderscheiden zich vooral door de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De woningen zijn relatief diep en het is de projectontwikkelaars gelukt om de woningen voor slechts 2,5 ton aan te bieden.
Een beeldverslag van de woonbeurs staat inmiddels ook op de facebookpagina van Het Meer IJsselmuiden: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.243795745824403.1073741844.173005876236724&type=1. Wie meer wil weten over de aangeboden koopwoningen in Het Meer IJsselmuiden kan terecht op de website www.woneninhetmeer.nl of www.hetmeerijsselmuiden.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*