zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekWorkshop Hardlopen voor beginners

Workshop Hardlopen voor beginners

-

Edwin Burgman, kandidaat nummer 3 voor GroenLinks, organiseert een workshop in drie rondes voor mensen die willen beginnen met hardlopen. De eerste training is op woensdag 26 februari in het stadspark voor de gehele groep. Dan wordt het niveau van de lopers bepaald. Op de volgende twee data, 5 en 12 maart, wordt in niveaugroepen getraind.

groen-links1Burgman, zelf een actieve sporter: “Bewegen is gezond en samen sporten maakt het leuker. In deze workshop leer je de basis van het hardlopen. Het is een manier om te ontdekken of hardlopen iets voor je is. Dus loop gezellig mee! Wat je nodig hebt: een lange sportbroek en bovenkleding met lange mouwen, sportschoenen en een handdoek.”
De workshops starten om 19.00 uur en duren een uur. Verzamelpunt is het GroenLinksHuis, Geerstraat 12 in Kampen. De deelname is gratis en GroenLinks zorgt voor de thee. Aanmelden is handig. Dat kan via in**@gr**************.nl.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen