Workshops Quintus Summerschool

In de zomervakantie is het tijd om leuke dingen te doen. Workshops bijvoorbeeld, want van maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus organiseert Quintus een Summerschool met meer dan 20(!) vakantie-activiteiten voor alle leeftijden! Er zijn binnen- en buitenactiviteiten en uiteraard volledig corona-proof.

Onder het motto ‘jong geleerd…’ organiseert Quintus voor de allerjongsten workshops ‘Trommelen met kleuters’, ‘Kleuterdans’ en ‘Peuterdans’. Gezellig samen met je kind een workshop doen? Dat kan met de ouder/kind fotografieworkshop ‘Rara… wat zie ik? (4-8 jr)’. Volop workshops zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, zoals een ‘Muzikale speeltuin’, ‘Kinderdans’, ‘Maak je eigen mini-musical’, ‘Theaterspel vakantiekriebels’, ‘Muziek met losse handen’, ‘Klei-animatie (stop-motion)’, ‘Dier ontwerpen in de stijl van Rupsje Nooit Genoeg’, ‘Met jezelf een band maken’ of ‘Werken achter de schildersezel’. Volg je een workshop, dan mag je bovendien gratis vrijspelen op het binnenplein dat voor de Summerschool is omgetoverd tot speelparadijs met o.a. stoepkrijt, bamboestiek, het kubb-spel en natuurlijk een glaasje limonade.

Jongeren & volwassenen
Ben je tussen de 12 en 17 jaar, sluit gezellig aan bij de workshop ‘Maak je eigen mini-musical’, ‘Camera, geluid en actie’, ‘Ontwerpen in de stijl van Eric Carle (Rupsje Nooit Genoeg)’ of kies voor de splinternieuwe workshop ‘Druktechniek’. Volwassenen kunnen aan de slag bij de workshop ‘Abstract schilderen’, ‘Werk als een expressionist’, ‘Haal meer uit je camera’ of ‘Kennismaken met de harp’. Op zoek naar een uitje met je gezin of vriendenclub of kom je alleen? Kom dan naar de niet-leeftijdsgebonden workshop ‘Net echt – werken met karton’.

Inschrijven
Kijk snel onder de vakantie-activiteiten voor meer info over data, tijden en prijzen. De kosten van de workshops variëren van 5 tot 17,50 euro. Wie zeker wil zijn van een plekje bij de workshops kan zich het beste alvast inschrijven. Niet ingeschreven en toch meedoen? Vanaf maandag 10 augustus 9.00 uur zijn we weer telefonisch bereikbaar en kunnen we je vertellen of er nog een plekje vrij is. Of kom voorafgaand aan de workshop even langs en check of je nog mee kunt doen!