Zakelijk glasvezel in Kampen is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk is van plan om glasvezel uit te rollen op de bedrijventerreinen in Kampen. Met een glasvezelverbinding zijn bedrijven zeker van snel en stabiel internet. Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd als 30% van de ondernemers van de betreffende bedrijventerreinen voor 18 december 2020 een glasvezelabonnement afsluit.

De bedrijventerreinen die binnenkort kunnen beschikken over een glasvezelaansluiting van DELTA Fiber Netwerk zijn Spoorlanden, Zendijk, Bedrijvenpark Rijksweg 50, Haatland en Zuiderzeehaven. Een zakelijk glasvezelnetwerk draagt positief bij in het nog aantrekkelijker maken van deze bedrijventerreinen. Met als gevolg dat meer ondernemers zich er willen vestigen.

Willem van der Weerd, directeur van het bedrijf R. van der Weerd Landbouwmachines uit Kampen, is erg enthousiast over de plannen van DELTA Fiber Netwerk. “Onze klanten verwachten een goede levering en service. Via onze website worden producten getoond, bestellingen gedaan en hangen er allerlei werkprocessen aan vast. In ons vak is het contact met mensen de sleutel tot succes, maar een modern bedrijf kan niet zonder goed internet. Initiatieven van DELTA Fiber Netwerk in deze omgeving worden dan ook van harte toegejuicht.”

Het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk is een ‘open netwerk’. Dat houdt in dat meerdere telecomaanbieders hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Naast landelijke partijen als DELTA Zakelijk kunnen ondernemers ook kiezen voor een telecomaanbieder uit de regio.

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zo werkt zij nauw samen met ondernemingsverenigingen en ICT-partijen uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de ondernemers van de bedrijventerreinen in Kampen binnenkort beschikken over supersnel zakelijk internet via glasvezel.

Wilt u de status weten van uw bedrijf? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Kampen.