net binnen

Er Op Uit Tips

Burendag bij Quintus

Nederland viert op zaterdag 25 september Nationale Burendag. Kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 nodigt daarom haar buren van de binnenstad deze dag uit om tussen 10.00 en 13.00 uur creatief aan de slag te gaan en mee te bouwen aan een groene binnenstad! Burendag is een initiatief van het ……(LEES MEER).

~~ Misschien interessant voor je ~~

Nieuws

Wie kan Sinterklaas helpen?

Vanuit Spanje kwam bij onze redactie een bericht binnen met een hulpvraag van Sinterklaas. De voorbereidingen voor 5 december én de aankomst van de pakjesboot op 13 november in ons land zijn in volle gang. Helaas missen er nog een paar namen in het grote boek. Sinterklaas Kampen heeft vorig ……(LEES MEER).

Gemeente Kampen

Kampen pakt door op het gebied van wonen

Het college van burgemeester en wethouders heeft de Bouwsteen Wonen vastgesteld. De Bouwsteen Wonen is de opvolger van de Woonvisie 2016 – 2021 en vormt de komende vier jaar het woonbeleid van de gemeente Kampen. De woningmarkt in Nederland staat onder druk. De prijzen zijn flink gestegen en het aanbod ……(LEES MEER).

Nieuws

KHC moeizaam langs Lemelerveld

KHC is er zaterdagmiddag in geslaagd de volgende ronde van de bekercompetitie te halen. Het deed dit middels een krappe 1-0 overwinning, die volkomen verdient was overigens. KHC maakte het zich onnodig moeilijk door wederom vele kansen te missen. Het had een enorm veldoverwicht en Lemelerveld kon er maar weinig ……(LEES MEER).

Nieuws

Uitslagen Deltaruiters

Vorige week zaterdag heeft Lisa van Wijnbergen in IJsselmuiden bij de Delta Manege tijdens het pony concours springen een mooie eerste ronde laten zien. Dit resulteerde in 70 stijlpunten en een 3e prijs in de BB cat. D. Het tweede parcours werd zij tweede met 73 stijlpunten. Vrijdag werd er ……(LEES MEER).

Politiek

Gerben Wijnja opnieuw lijsttrekker D66 Kampen

  De leden van D66 Kampen hebben Gerben Wijnja aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing in 2022. De geboren en getogen Kampenaar gaat voor zijn tweede termijn als lijsttrekker van de Kamper democraten. Het resultaat van de interne ledenpeiling werd bekend gemaakt door de voorzitter van D66 Kampen, Marion Wichard. ……(LEES MEER).

Sport

Ten Brinke Set-Up pakt een punt in Groningen

Het competitieseizoen 1e divisie is van start. Set-Up IJsselmuiden moest hiervoor afreizen naar het noorden, Veracles in Groningen. In de voorbereiding van het seizoen waren beide teams elkaar al tegengekomen in een oefendriekamp. In voorgaande jaren heeft Set-Up vaak gespeeld tegen de studentenclub uit Groningen, veel lawaai vanuit het publiek ……(LEES MEER).

Nieuws

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein

Ontmoetingsfestival met meezingers, safari’s en feestelijk Van Heutzplein Kampen wil de hartelijkste Hanzestad ter wereld worden. En daarom organiseert de Geluksacademie samen met Kampen Partners en vele anderen het Ontmoetingsfestival. Het programma staat nu online op www.ontmoetingsfestivalkampen.nl. Het festival start 8 oktober met wandelsafari’s door Kampen en besluit 12 oktober met ……(LEES MEER).