Zalsman/Reflex laat punten liggen tegen Keistad

(Ingezonden – sport)

Reflex heren 1 mocht op zaterdag met een gehavende selectie aantreden tegen de mannen van Keistad. Door afwezigheid van drie mannen, maar met versterking uit het tweede herenteam, begonnen de mannen van Reflex de wedstrijd met een beperkte selectie.

Reflex begon de wedstrijd met veel eigen fouten. Servicedruk en basisafspraken werden niet nageleefd. Ondanks deze matige start, trok Reflex de eerste set wel naar zich toe. De twee sets daaropvolgend waren matig. Keistad kwam op voorsprong door onder andere veel verdedigende acties en plezier. De tweede en derde set resulteerde in een 2-1 achterstand voor de Kampenaren.

In de vierde wist Reflex de winst weer naar zich toe te halen, ondanks dat de libero geblesseerd het veld moest verlaten, met een knieblessure. Hard werken resulteerde in een 2-2 stand in sets, waarop een alles beslissende vijfde set volgde. De vijfde set wist Reflex het spel door te zetten en direct voorsprong te nemen op Keistad. Een service serie van Keistad zorgde ervoor dat de voorsprong werd omgedraaid in een achterstand, waarop Keistad de wedstrijd naar zich toe kon trekken en met 3-2 won.

Op naar volgende week, waar de Kampenaren het veld op eigen thuishonk mogen betreden om tegen de huidige nummer één te spelen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*