Zaterdag 4 juni 2016 Walk of Hope 5!

“Gaan we de 1000 lopers nog een keer halen?”

Zaterdag, 4 juni om 14.00 uur, zal op het hoofdveld van v.v. DOS Kampen voor de vijfde keer een grote roze menigte bijeenkomen. De Walk of Hope is een wandeling over beide Kamper bruggen, die bedoeld is om steun te geven aan iedereen! (dus vrouwen, mannen én kinderen), die op wat voor manier dan ook te maken hebben gekregen met borstkanker.

walkofhope“Ik hoop dat we die hele speciale sfeer van de vorige edities kunnen evenaren. Daar zal voor mij in ieder geval alle prioriteit liggen. De bijzondere opening!, de feestelijke wandeltocht!, de traktaties, de sfeer, een prachtige afsluiting, en bovenal wij samen, zijn opnieuw de ingrediënten voor wat een warme, gezellige en bijzondere roze middag moet worden.” Aldus organisatrice Inge van Hooff

Niemand hoeft deze strijd alleen aan te gaan, dit gevecht strijd je samen. Daarnaast word er geld ingezameld voor A Sister’s Hope (een organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker in Nederland mogelijk maakt). Iedere wandelaar legt daarvoor minstens 5.- euro in. “De kracht van de Walk of Hope is zonder twijfel de saamhorigheid. Samen een verschil kunnen maken is heel bijzonder en waanzinnig om deel van uit te maken! Wij hebben dat de voorgaande jaren ook al kunnen ervaren.” Gehoopt wordt dat er dit jaar nog meer mensen meedoen, en zich aansluiten bij de grote roze stoet..!!

“Dit is het laatste roze rondje met mij aan het stuur, ik hoop dat iedereen die ik in de afgelopen 5 jaar heb mogen ontmoeten nog een keer met me mee wil lopen.”

– Geef je op door te mailen naar: inge@walkofhope.nl( geef even aan met hoeveel personen)

– Meer info op www.walkofhope.nl

walkofhope