Zingend naar de zomer in de bovenkerk

Bovenkerk3

Thema: “ Dicht bij God ”

Vrijdag 12 juni a.s. is er weer een “Zingend naar de zomer” in de Bovenkerk te Kampen. Om 19.45 uur start de zangavond. De Bovenkerk zal dan weer gevuld zijn met muziek en zang. Toegang is gratis.

De organisatie is bijzonder blij met de medewerking van de koren o.l.v. Minne Veldman t.w. het Chr. Gem. koor ‘Shalom’ uit IJsselmuiden, het Geref. Gem. koor ‘Zingt voor Hem’ uit Ommen en het Chr. Gem. koor ‘Excelsior’ uit Urk.

Vocals: Trianka van der Weerd, Esther van der Leeden en Niels van der Lingen

Orgel: Harry Hamer .
Vleugel: Johan Bredewout

De korte overdenking wordt verzorgd door Teun Schuurman. Het samen zingen zal ook deze avond weer centraal staan. Het thema van de avond is: ‘Dicht bij God’. U bent van harte uitgenodigd. Neem gerust familie of vrienden mee. Na afloop is er een kopje koffie. Toegang is gratis, wel wordt er een collecte ter bestrijding van de kosten gehouden. Wilt u meer weten? Kijk op onze website: www.zingenindebovenkerk.nl.

Initiatief Zingen in de Bovenkerk
“Zingen in de Bovenkerk” is bedoeld om mensen samen te brengen in de Bovenkerk. Het prachtige orgel, de mooie ambiance van de eeuwenoude kerk en de medewerking van prominente solisten en koren staan garant voor een mooie avond. Samen zingen staat hierbij centraal. De avonden worden twee keer in het jaar, zomer en winter, georganiseerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*