Zoek de Happy Stones op tweede Paasdag en win een Workshop

WINACTIE HAPPY STONES IJSSELMUIDEN

Foto: Petra van den Bos


Op tweede Paasdag wordt in IJsselmuiden niet alleen gezocht naar eieren, maar ook naar Happy Stones! Die dag worden door de Facebookgroep Happy Stones IJsselmuiden namelijk drie speciale Happy Stones verstopt.

Wat zijn Happy Stones?
Happy Stones zijn vrolijk beschilderde stenen die je in de buurt kunt tegenkomen. Ze zorgen voor een glimlach, je kunt ze zoeken, vinden en op een nieuwe plek neerleggen, of aan iemand geven. En natuurlijk zelf maken!
In de Facebookgroep Happy Stones IJsselmuiden delen makers en vinders foto’s en tips van hun stenen. Op iedere steen wordt de tekst ‘Happy Stones IJsselmuiden’ gezet, waardoor vinders naar de groep geleid worden, en makers zo de reis van hun steen kunnen volgen. Sommige stenen reizen het hele land door!Winactie Tweede Paasdag

Tweede paasdag worden drie speciale Happy Stones – paasstenen ergens in IJsselmuiden verstopt. Degenen die een steen vinden, winnen een workshop stenen beschilderen door Petra van den Bos! Bekijk haar filmpje op Facebook, ze maakt prachtige Happy Stones.
Binnenkort geven we jullie op de Facebookpagina ook hints over waar je moet gaan zoeken, én hoe deze drie speciale stenen er uit zien!
Doe ook mee met je ouders, opa en oma of je kinderen! Happy Stones IJsselmuiden is een samenwerking van WIJZ Welzijn, Het Lokaal, het Beste van Kampen en gemeente Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*