13.000 zonnepanelen Impact ingeschakeld

De zon mag gaan schijnen

Vrijdag zijn 13.000 zonnepanelen op het dak van IMpact officieel in gebruik genomen. Met de installatie zal IMpact ongeveer 300.000 kWh per jaar zelf opwekken en zal er bijna 180.000 KG aan CO2 bespaard worden. De zonnepanelen gaan stroom leveren die goed zijn voor circa 80 huishoudens. Voor Impact betekend dit een grote stap voorwaarts als het gaat om Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

zonnepanelen Impact aangezet

Op de foto: onthulling zonnepanelen op het gebouw van IMpact aan de Gildestraat in Kampen. Door: Erik Lievers, gedeputeerde Provincie Overijssel el, Rob Houthooft, directeur IMpact, Bas-Jan Blom, directeur Energiefonds Overijssel

IMpact is een organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles dat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. De focus van IMpact ligt hierbij op het ontwikkelen en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij werken samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.
Meer informatie: www.impact.nl

De Zonnepanelen zijn geleverd door Zonnegilde. Het bedrijf uit Kampen is specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen-projecten voor de zakelijke eindgebruikers, (semi)overheid, aannemers en particulieren.