zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsZonnepanelen, wat kosten ze en wat leveren ze op?

Zonnepanelen, wat kosten ze en wat leveren ze op?

-

GroenLinks organiseert bijeenkomst over zonnepanelen

Zaterdag 8 maart komt zonne-energiespecialist Arne Pronk naar Kampen. In het GroenLinkshuis, Geerstraat 12, vertelt hij over zonnepanelen. Wat zijn voor- en nadelen? Wat kost het en wat levert het op? Wat betekent het om zelf energie op te wekken? Logische vragen voor iemand die de plaatsing van zonnepanelen overweegt.
Van 15.00 tot 17.00 uur kunt u een zonnepaneel en de bijbehorende apparatuur bekijken en de praktijkervaringen horen van GroenLinksers uit Kampen en IJsselmuiden.

Zelf energie opwekken? Het kán!
groen-links1GroenLinks wil dat iedereen zelf energie kan opwekken. Niels Jeurink: “Ik heb dit jaar met mijn zonnepanelen meer energie opgewekt dan ik zelf gebruik. Geweldig is dat! De omslag naar duurzame energie gaat het snelst als iedereen meedoet. Zonne-energie is niet alleen interessant voor individuele huizenbezitters met een geschikt dak, maar ook voor huurders, VvE’s en collectieven die zelf geen geschikt dak hebben. Door samenwerking van corporaties, huurders en een energieleverancier kan zonne-energie ook in sociale huurwoningen. Dan kan iedereen van zonne-energie profiteren.”

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen