Zoutkamer Kampen biedt weerstand nu R in de maand is en ziektes loeren’

Foto van auteur


Je kunt de klok erop gelijk zetten. Zodra de R in de maand zit, daalt onze weerstand en liggen verkoudheden, bacteriën en virussen weer op de loer. Natuurlijk kunnen we in september nog best een ‘Indian Summer’ hebben, maar daarna is het gebeurd met de gezondheid en begint het kwakkelen. Er is een oplossing: Zoutkamer Kampen. Want Halo(zout)therapie bouwt onder andere aan je weerstand.

Het is een oude volkswijsheid. Zodra de R in de maand zit, verspreiden ziektes zich. Het gure weer zorgt ervoor dat onze weerstand minder wordt. Ideaal voor virussen en bacteriën.
Niet alleen de lagere temperaturen, ook onze verminderde weerstand vinden ze fijn. En wordt het buiten koud en guur, dan zoeken we de warmte van ons huis op. Ook dat helpt bij de verspreiding van verkoudheden en virussen. Tenslotte zitten we dan ‘heerlijk’ elkaars ongezonde lucht in te ademen.’

Longproblemen

Zoutkamer Kampen is gebouwd voor mensen met ademhalings- en longproblemen. De geconditioneerde lucht, met een hoog zoutgehalte, maakt je luchtwegen schoon en geeft je meer lucht. Last van allergieën, astma, COPD, holteontstekingen?
Ademhalingsproblemen of longklachten? Zoutkamer Kampen kan je helpen.

Maar ook gezonde mensen hebben baat bij de behandeling, zo blijkt. De zoute lucht helpt om je luchtwegen schoon te maken én te houden. Bijkomend voordeel: bacteriën en virussen overleven de droge aerosollucht niet. De geconditioneerde zoute lucht van Zoutkamer Kampen kan zelfs mensen helpen die willen stoppen met roken. Zij gaan veel meer hoesten en raken zo het loskomende slijm kwijt. Ook huidklachten zoals eczeem (wat vaak samen gaat met luchtwegklachten), psoriasis en acne zijn veelal goed te verminderen in de zoutkamer.

Regelmatig de zoutkamer bezoeken helpt om letterlijk en figuurlijk weer opgelucht adem te halen’, aldus Roland Prins van Zoutkamer Kampen.

Bel voor een gratis en vrijblijvende proefsessie 038-333 2727 of kijk voor meer informatie op www.zoutkamer-kampen.nl .

zoutkamerLuchtwegen
zoutkamer Astma

Vorige
Volgende

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie