Zowel de vlag als wapen van Kampen verwerkt in nieuwe kleding ontwerp van KWC Kampen wieler

De wielerafdeling van KWC Kampen, rijdt sinds kort in een nieuw ontwerp fietskleding. Traditioneel wordt deze eens in de 3 jaar vernieuwd.

Afgelopen zaterdag organiseerden wij de familiedag. De familiedag bestond uit het maken van nieuwe clubfoto’s, het ondertekenen van de sponsorcontracten voor onze kleding sponsoren, een presentatie over het tot stand komen van het nieuwe kledingontwerp, uiteraard een sportieve activiteit (een toertocht op de wielrenfiets of mtb of een wandeltocht) om de dag gezellig af te sluiten met een buffet en drankje.

In het ontwerp vd kleding vind je zowel het blauw/wit vd vlag van Kampen terug als ook het rood/goud uit het wapen van Kampen. Dit in combinatie met de huisstijl van KWC zelf, maakt ons nieuwe ontwerp compleet en uniek in de koers. Dit jaar mochten we enkele nieuwe shirt sponsoren verwelkomen. Allen regionale bedrijven die KWC graag willen ondersteunen. Wij zijn blij met de steun van onze sponsoren en dragen de komende 3 jaar het nieuwe wielertenue met trots op de fiets.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.