Activiteiten en grote verloting op Koningsdag bij en voor Weggeefschuur Kampen

Op koningsdag, zaterdag 27 april van 10 tot 17 uur, zijn er diverse activiteiten en een grote verloting op het plein bij de weggeefschuur aan de Zandbergstraat in IJsselmuiden. Voor jong en oud is er wel iets leuks te doen en te vinden of kun je hier terecht voor een bak koffie en een gezellig praatje.

De gehele opbrengst van de verkochte loten gaat naar de Weggeefschuur. Er is een groot prijzenpakket van 10-tallen waardebonnen voor de supermarkt, slager, bakker, visboer, enz. Te veel om op te noemen, met als hoofdprijs een waardebon ter waarde van € 75 euro te besteden bij kledingwinkel RM Fashion.

Zeker de moeite waard om een kansje te wagen. De loten kosten € 0,50 per lot, 5 voor € 2,00,- en 10 voor € 4,00.

Je kunt de loten ook vooraf bestellen en deze dan ophalen op de dag van de verloting. Stuur dan een email naar weggeefschuur@hotmail.com.

Meer informatie over Stichting Weggeefschuur:
De weggeefschuur Kampen bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die met veel plezier alle activiteiten van de Weggeefschuur begeleiden. Vier dagdelen per week zijn de vrijwilligers aanwezig in de Weggeefschuur Kampen. Ook buiten deze dagen om zijn zij druk met allerlei werkzaamheden voor de Weggeefschuur Kampen: kleding ophangen, speelgoed sorteren, de Weggeefschuur inrichten en leuk aankleden. De weggeefschuur Kampen is voor mensen die weinig te besteden hebben. Door het inzamelen van (tweedehands) spullen en deze aan te bieden in de Weggeefschuur willen wij mensen die het financieel moeilijker hebben een steuntje in de rug geven.

Weggeefschuur is geopend op Maandagmiddag van 14:00 tot 16:30 Woensdagmiddag van 14:00 tot 16:30 Vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:30, en elke eerste donderdagavond v/d maand van 19.30 tot 21.00
Donaties & Giften Help de Weggeefschuur helpen

De weggeefschuur Kampen draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. Helaas zijn de kosten van het pand evenals gas, water en elektra hoger dan de inkomsten. Ondanks door spullen aan te bieden voor een vrijwillige bijdrage, hebben wij u hulp nog steeds hard nodig. Wilt u ons helpen door middel van een donatie? Doe dan een Donatie op bankrekeningnummer NL03 RABO 0324 1468 41.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de weggeefschuur gelegen aan de zandbergstraat 1P in IJsselmuiden, of mail uw vraag naar weggeefschuur@hotmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*