Veel animo voor eerste Kamper Netwerkevent

Met een aansprekend programma, interessante sprekers waaronder voormalig toptennisser Jacco Eltingh en meer dan 300 netwerkende ondernemers was hét eerste Netwerkevent voor Kamper ondernemers, bedrijven en gemeente dat vanavond plaatsvond in de Bovenkerk een groot succes.

Dat het event werd gehouden op de avond voor de Woonbeurs Kampen is geen toeval. Het accent van deze eerste editie lag namelijk op ‘wonen’, waarmee Kampen de verbinding wil leggen tussen ondernemers en wonen in Hanzestad Kampen. Met dit event, dat de gemeente samen met De Hanze, de overkoepelende organisatie van ondernemersverenigingen organiseerde, wil de gemeente haar waardering uitspreken naar haar ondernemers en hen de gelegenheid bieden om elkaar (beter) te leren kennen en wellicht tot goede zaken te komen.

Tijdens het openingsforum sprak economiewethouder Geert Meijering dan ook zijn waardering uit naar de ondernemers: “Ondernemers leveren een belangrijke bijdrage aan de dynamiek en aantrekkelijkheid van onze stad. Dit koesteren we! Onderlinge verhoudingen en samenwerking tussen ondernemers is van groot belang. Als gemeente dragen we hier graag aan bij”.

Wethouder Wonen Marieke Spijkerman lichtte vervolgens toe waarom het Netwerkevent juist aan de vooravond van de Woonbeurs werd georganiseerd: “Samen maken we Kampen tot een aantrekkelijke stad om te wonen, werken en vrije tijd door te brengen. Kampen heeft toekomstige bewoners, bezoekers en bedrijven ontzettend veel te bieden en ook ondernemers kunnen dit uitnutten. We leggen morgen op de Woonbeurs graag de rode loper uit”.

Voormalig toptenniser Jacco Eltingh was hoofdspreker van deze eerste editie en hield een inspirerend verhaal over ‘Ondernemen is topsport, citymarketing is teamwork’. Citymarketeer van de gemeente Kampen Roeland Tameling gaf een toelichting op de citymarketingorganisatie van de stad Kampen en presenteerde de plannen die er aan moeten bijdragen dat mensen kiezen voor Kampen om hier te wonen, te werken, te ondernemen of vrije tijd te besteden. Aansluitend kwamen de deelnemers met een interactief netwerkspel met elkaar in gesprek, om daadwerkelijk het netwerk te kunnen vergoten en kennis te delen.

Preview van Woonbeurs op zaterdag 14 oktober
Tijdens het event konden de aanwezigen ook alvast een kijkje nemen op de Woonbeurs die morgen van 9.00 tot 17.00 uur wordt gehouden in eveneens de Bovenkerk. Ook dit jaar biedt de Woonbeurs de bezoeker weer een breed aanbod van alles wat met wonen in de hartelijke Hanzestad Kampen te maken heeft.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*