Asieldier van de maand – Isabelle

Vind u mij ook geen plaatje? Met mijn mooie ogen kijk ik u aan met de vraag, mag ik bij u?Het is tijd om het asiel te verruilen voor een liefdevol verantwoordelijk huisje.

Ik ben Isabelle, een jonge spontane meid van 3 jaar. Ik ben een tikkeltje impulsief en soms een beetje ongecontroleerd maar met een heel goed hart.
Ik wil graag wat leren, maar moet ook zeker het een en ander afleren. Naar mensen ben ik erg vriendelijk en enthousiast maar andere dieren is een No Go! Daarom loopt ik op het asiel met een headcollor en daar gaat echt super, ik kan me (hoe gek dat ook klinkt) beter ontspannen en reageer niet of nauwelijks meer op andere dieren en loopt daarom kilometers ver met de hondenuitlaters.

Speeltjes, stokken alles wat enigszins opwinding kan veroorzaken moet u niet doen, ik heb dan geen remming meer en raakt erg gefrustreerd, en ja ik weet het dat is niet handig van mij, maar het is me immers niet geleerd hoe dat spelletje werkt, maar helaas wel aangeleerd om er verkeerd mee om te gaan.

Ik zoek een baas die verantwoordelijk is met het ras wat ik ben, die niet verwacht dat ik los kan lopen bij andere honden, die moeite neemt om plekken te zoeken waar ik wel lekker mijn ei kwijt kan.

Bent u dat? mag ik u aankijken me de vraag, mag ik bij u?

Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*