Asieldier van de maand – Lilly en Lois

Jut en Jul, Peppi en Kokki, Jip en Janneke nee…! “Wij zijn Lilly en Lois 2 geweldige leuke beagle dames van 7 jaren jong. Wij zijn een echt duo, een stel, vriendinnen, zussen en doen alles samen. Daarom willen wij ook graag samen blijven, en wij hebben begrepen van onze verzorgers dat ze daar ook alles aan willen gaan doen. Dat vinden wij super tof want dat is vast niet makkelijk.”

2 honden tja… dat is best veel ineens, dubbele kosten aan voer maar pssst wij moeten wel op dieet dus u mag ons iets minder eten geven, dubbele kosten voor de dierenarts klopt ook maar als u ons tegelijk meeneemt betaald u maar 1x consult, 2 riemen vasthouden met uitlaten maar daar merkt u niks van.

Wij lopen keurig mee en allebei aan 1 kant, net alsof u 1 hond uitlaat. Een keer zoveel haar in huis, maar stofzuigen word toch geregeld gedaan en dan maakt dat ene haartje meer of minder niet meer uit. Maar… u krijgt 2x zoveel liefde van ons, 2 x extra veel begroeting als u thuis komt, 2x meer gezelligheid in huis, 2x meer plezier tijdens het uitlaten en u kunt 2x meer met ons showen op straat en zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Wij zijn beide erg vrolijke, enthousiaste dames en vinden mensen, kinderen en andere honden allemaal gezellig. Wij staan samen zeer positief in het leven en dat is gezien ons verleden best bijzonder. Wij zijn wel echte bourgondiërs en daar moeten we een beetje van af, met een beetje hulp komt dat helemaal goed.

Ik, Lilly zie iets minder goed maar ben zeker niet blind en red me prima, heb altijd mijn zus aan mijn zij, die mij helpt. Wij zijn avontuurlijke levensgenieters, houden van een leuke uitdagende wandelingen en zijn op zoek naar die ene persoon die ons beide samen een forever home willen geven.

Lijkt u dat wat? Wilt u dan onze lieve verzorgers een belletje doen en misschien maken ze wel een leuke kennismakings afspraak om ons te komen bezoeken.

Asiel Dierenopvangcentrum Edo Hammers
Melmerweg 7a
8263 AX Kampen
Tel.: 038-3319013
E-mail: doc.kampen@dierenbescherming.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*