Audities bij Quintus: musicaltalent gezocht!

KAMPEN – Hou jij van musical, ben jij in de leeftijd van 9 tot 17 jaar en heb je talent op het gebied van spel, dans én zang? Dan nodigt Quintus je van harte uit om auditie te doen voor de nieuwe Productiegroepen Musical op woensdag 18 juli. Aanmelden kan tot 12 juli!

In het nieuwe seizoen heeft Quintus twee Productiegroepen Musical in haar programma staan. Dit zijn musicalcursussen voor kinderen en jongeren die talent hebben op het gebied van zowel spel, dans als zang. Er is een Productiegroep Musical voor 9-12 jarigen en voor 12-17 jarigen. De Productiegroepen Musical verschillen van de reguliere musicalcursussen omdat het niveau van de spel-, dans- en zanglessen nog wat hoger ligt en er vaker wordt opgetreden.

Audities
Voor beide groepen wordt op woensdag 18 juli een auditie gehouden in Quintus aan de Vloeddijk 38. Tijdens de audities wordt gekeken naar de dans-, zang- en spelkwaliteiten maar ook of auditanten leergierig zijn, zich leerbaar opstellen, lef tonen en plezier hebben in optreden! De auditiecommissie bestaat uit Karin Potgieter (spel), Janet van Gaalen (zang) en de nieuwe vaste dansdocent Mitchell ten Hove.

Aanmelden
Wil je meedoen aan de audities? Stuur vóór 12 juli een mail naar info@quintuskampen.nl en vermeld daarin je naam, leeftijd, de productiegroep waarvoor je auditie wil doen en je mobiele nummer. Na opgave krijg je via email te horen wat je mag gaan voorbereiden voor de auditie. De uitslag van de auditie zal uiterlijk zaterdag 21 juli bekend worden gemaakt. Meer weten? Kijk op quintuskampen.nl of bel met onze administratie, tel. 038-3371200.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*