Blues avond in ‘t Ukien in Kampen

Zin in een avond tot de nok gevuld met blues? Op zaterdag 7 maart presenteren Blue Music & ‘t Ukien een heerlijke bluesavond met The Veldman Brothers en The Electric Hollers.

De avond wordt afgetrapt door The Electric Hollers. Een nieuwe blues-/rocksensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op. Inmiddels bouwt de band verder aan hun livereputatie en zijn ze klaar om Nederland te veroveren. In oktober staat de band in de finale van de Dutch Blues Challenge.
Hierna zullen The Veldman Brothers het podium betreden.

The Veldman Brothers spelen al meer dan 10 jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. Een band met een bak aan ervaring en met even zoveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen. Het nieuwe, zesde album ‘Refuel’ is daarvan weer het tastbare resultaat. Puur en authentiek. En met zowel in binnen- als buitenland enkel goede recensies.

Tickets zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur), bij Tourist Info en online via de website van ’t Ukien, www.ukien.nl. Op de avond zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*