Bökkers, Luminize en Gruppo Sportivo op 2-daags Full Color Festival

De 24e editie van het Full Color Festival komt eraan! Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi programma weten neer te zetten. Vrijdagmiddag werd in een vol Ukien-café de pers voorgelicht over het aanstaande 2-daagse festival. Organisatoren Emma Quilligan en Edwin Burgman deden vol trots het programma uit de doeken.

Nieuw dit jaar is de Color Run die op vrijdagavond 21 juni het festival aftrapt. Bedacht door De Ronde Tafel, een partij die zich inzet voor maatschappelijk goede doelen. In het stadspark wordt een parcours uitgezet van 2,2 kilometer, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Op 15 april wordt het goede doel bekend gemaakt, waarna ook ingeschreven kan gaan worden. Aansluitend staan op het grote podium vervolgens de bands Luminize (bekend van de Voice Of Holland), de Bökkers en The Stones Sessions. Een mooi stevig feestje dus.

Op zaterdag kan er vanaf 12:00 uur ‘s middags weer volop genoten worden van veel straattheater, de cultuurmarkt, allerlei kinderactiviteiten en veel optredens op diverse podia. Op het hoofdpodium staan Midnight Madness (uit Kampen), Gruppo Sportivo, Soul & Bliss, Zuco103, Rootsriders (Bob Marley Tributeband), La Fanfarria del Capitan (uit Argentinië) en de Funkanizers. “Een multiculturele lineup”, vat Burgman het muzikale programma samen.

Daarnaast, niet onbelangrijk, werd bekendgemaakt dat Mateboer als extra sponsor is toegetreden. Samen met jarenlange sponsor Kagas zorgen zij voor financiële middelen.

Gelijk met de presentatie van het programma werd de website-nieuwe stijl gelanceerd. Bekijk ‘m hier http://www.fullcolorfestivalkampen.nl

Bekijk hier de hele presentatie terug:

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*