Broshuis konvooi op weg naar Truckstar festival (Video)

Vrijdagavond vertrok een konvooi van ruim vijftig geladen speciaal-transport combinaties vanaf het bedrijfsterrein van de firma Broshuis in Kampen naar Assen. Eindbestemming was het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen. Zoals gewoonlijk was het ook dit jaar weer een blikvanger

Evenals voorgaande edities stonden ook nu de viaducten over de N50 vol met zwaaiende belangstellenden. Het konvooi vertrok vrijdagavond rond de klok van 19 uur vanaf het Broshuis-terrein in Kampen en reed over de N50 en de A28 richting Assen. Daar kwamen de combinaties rond 20.30 uur aan op het TT Circuit. ,,Dat tijdstip is heel bewust gekozen, om de overige weggebruikers niet te veel te belasten’ Aldus een woordvoerder.

Truckstar festival
Het Truckstar Festival is een jaarlijks wederkerend festival, maar niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. De sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers maken het ieder jaar weer tot een feest.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*