Budgetcursus ‘omgaan met geld’

Vindt u het moeilijk om overzicht te houden? Wilt u geld over houden om te sparen? Maakt u zich zorgen over uw financiën of komt u wel eens geld te kort? In de cursus ‘omgaan met geld’ leert u in 6 lessen alles over geldzaken en administratie.

De cursus bestaat uit zes wekelijkse groepsbijeenkomsten. Op donderdag 2 maart 2017 van 13.15 uur tot 15.15 uur is de eerste bijeenkomst . Verdere cursusdata zijn 9 maart, 16 maart, 30 maart, 6 april en 13 april. Als u belangstelling heeft voor deze cursus, maar niet op de middag kunt komen, dan kunt u zich toch aanmelden. Bij voldoende belangstelling start er over enige tijd ook een avondcursus.

Voor wie is deze cursus?
De cursus is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Kampen. Uw inkomen is niet van belang. De cursus wordt gegeven door vrijwilligersorganisatie Humanitas. Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden en ook het cursusmateriaal is voor inwoners van de gemeente Kampen gratis.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Ria Hulzebosch van de gemeente Kampen. Stuur een mail naar r.hulzebosch@kampen.nl of bel naar 14038. Heeft u vragen over de cursus ‘omgaan met geld’ neem dan eveneens contact op met Ria Hulzebosch.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*