zaterdag, juli 27, 2024

HomeRegiosportC.S.V.28—S.V.Zalk 2-1

C.S.V.28—S.V.Zalk 2-1

-

In het begin was het aftasten van beide kanten het begon rommelig en het eerste schot was van C.S.V. in de 7e min, toch was het Zalkenaar Sander Vinke die in de 13e min alleen op de keeper van C.S.V. afging maar deze redde fraai.

Vervolgens in een tijdbestek van twee minuten kwam er een vrije trap Georgie Huisman naast en een aanval met als eindpunt Aart Schreuder aangetikt door de keeper net naast de paal.
Het was wachten op een doelpunt van Zalk maar C.S.V. bleef druk zetten en werkte hard en het spel van Zalk was zeer slordig en het storen voorin en op het middenveld was erg matig.
In de 38e min was het dan zo ver William Vos kreeg een bal onverwachts op de slof en deze zeilde zo achter de doelman van C.S.V in het doel.
Even later kreeg Simon twee keer de bal speelde zich vrij maar de keeper greep goed in, en een keer had hij de bal af moeten spelen naar de vrijstaande Sander, zo stond het dus met de rust maar 1-0 voor Zalk.
C.S.V. rook bloed na de rust en het slap voetballende Zalk zat totaal niet in de wedstrijd er kwam een kans voor C.S.V. in de 48e min en er vielen de nodige gele kaarten voor beide partijen, terwijl het niet echt een onsportieve wedstrijd was.
De jonge ploeg van Martin Reinders bleef storen en knokken voor een goed resultaat, er werd gewisseld bij beide ploegen en het wachten was op een doelpunt van C.S.V, dat gebeurde zowat in de 64e min maar de bal werd van de doellijn gehaald door Zalk speler Robin Haverkamp.
Het moest Hendri Vinke helaas overkomen een van de betere spelers bij Zalk een foutieve terugspel bal werd hem noodlottig en zo werd het dus 1-1.
De trainer van C.S.V. zette nog een 4e aanvaller in en Zalk kwam nog meer onder druk te staan
Daarna lieten verschillende spelers het volledig afweten de hele organisatie was weg en C.S.V. bleef strijden voor een goed resultaat dat resulteerde in blessuretijd in de verdiende 2-1.
Op de scheidsrechter Dhr.J. Groenhuijsen was niets aan te merken en Zalk moet hier leerring uit trekken soms moet je ook een punt koesteren als je niet in de wedstrijd zit.

Gele kaarten waren er voor Simon v Halm S.V.Zalk en Aart Schreuder van C.S.V.
Doelpunten: William Vos. 1 X  Zalk en Mat Borns 2 X C.S.V