Carrièreswitch voor Sinterklaas?

2020 is in geen enkel opzicht een voorspelbaar jaar geweest en we zitten nog middenin de onzekerheid. Als je denkt dat het niet gekker kan dit jaar na alle beperkingen, wijzigingen, verbod op evenementen (zelfs de intocht van de Sint kon niet groots doorgaan), dan komt bij Kampenonline toch nog een tip binnen, het kan dus nóg gekker .

De Sint heeft na al het thuiswerken de laatste tijd dringend behoefte om er even uit te gaan, zoals iedereen dat nu heeft. Maar deze carrièswitch (als we het zo mogen noemen) had niemand aan zien komen. De goedheiligman is onlangs gezien achter de toonbank in de winkel van Multivlaai maar, of dat zo’n goede keuze was van de eigenaar van Multivlaai Kampen?

Na meerdere pogingen om de goedheiligman in te werken (meer pogingen en beelden daarvan zijn te vinden op de Facebookpagina van Multivlaai), is het Vincent Flik nog steeds niet gelukt om hem goed in te werken.

Maar zo creatief als we Vincent en de Sint kennen, hebben ze samen een passende oplossing gevonden. Sinterklaas heeft  jarenlange ervaring in de transport & logistiek, daarom gaat de Sint op 5 december (naast zijn reguliere baan) op pad als bezorg-sint om voor multivlaai te bezorgen!

Het is vanaf nu mogelijk om een Sinterklaasvlaai, kruidnotentaart, speculaasvlaai of een andere taart te bestellen, deze wordt hoogst persoonlijk door de Sint bezorgt. Stuur een whatsapp naar de winkel 038-3327342, of bel 038-3327342. Dan komt de goedheiligman deze op 5 december aan de deur bezorgen! Er is tevens gelegenheid voor een korte meet & greet met de Sint. Uiteraard op afstand, aangezien de Sint vanwege zijn hoge leeftijd tot de risicogroep behoort.

Bericht van de Goedheiligman:

“Dag lieve mensen, zoals jullie hebben kunnen zien help ik de dames en heer van de…

Geplaatst door MultiVlaai op Maandag 16 november 2020